top of page

Samenwerken

Op een originele, praktische manier kennismaken en experimenteren met ingrediënten uit de ' agile keuken '

Cook your team to the top

Geen klassieke kookworkshop maar een bijzondere  

teambuilding & learning experience waarbij jouw team nieuwe inzichten en manieren van agile samenwerken in de praktijk kan beleven.

Deze workshop is een mix van theorie, praktijk, plezier, verbinding en beleving. Onder begeleiding van een ervaren agile coach en chef-kok zal het team zijn 3-gangen menu plannen en koken volgens het populaire scrum recept vanuit een agile mind-set.

________________________________________________

Tijdens deze workshop leert je team volgens het scrum recept een 3-gangenmenu plannen en koken in 3 sprints.

 

Het team leert samen deadlines halen en verwachtingen realiseren, energie focussen op zaken die werkelijk een impact hebben op het resultaat.

 

Voor teams van minimum 4 en maximum 12 personen die op een originele, praktische manier willen leren experimenteren met agile recepten van samenwerken. Voor teams die willen groeien en hun potentiële kracht en impact verder willen ontwikkelen.

IMG_9397.JPG

Team Energy Dynamics 

Full option

Lunch format : 9h tot 16h
/
Diner format: 14h tot 21h

 

   Prijzen pp ( alle dranken incl. - BTW excl. )  

  4 -  6 deelnemers :       215 Euro 

  7-   9 deelnemers :       195 Euro

10 -12 deelnemers :       180 Euro 

Short option

Lunch format: 10h tot 14h
/
Diner format: 16h tot 20h

 

Prijzen pp ( Alle dranken incl -  BTW excl. )

  4  -  6 deelnemers :       115 Euro

  7  -  9  deelnemers :      100 Euro

 10 - 12 deelnemers :        90 Euro 

IMG_9312.JPG

Het resultaat van deze coaching workshop is een concrete ‘team energy backlog ‘ met  stories waarvoor het team zich engageert om er samen mee aan de slag te gaan.

Het team wordt bewust van hun huidige energie, draagkracht en balans. Ze identificeren hun belangrijkste stressors, energievreters, blokkades en spanningen. 

 

Ze bespreken hun belangrijkste drivers , hun energiegevers. Iedereen formuleert op een constructieve en positieve manier de stories die ze belangrijk vinden om als een high-performant team te kunnen samenwerken.

Geen gebruik van ingewikkelde modellen,  lange verkennende vragenlijsten en analyses maar een efficiënt coaching traject met een door het team duidelijk gedefinieerd resultaat dat ze samen willen bereiken.

bottom of page